Rock Around The Jukebox - Oldtimerbeurs | Autotron Oldtimerproducties
British CARS and Lifestyle, het grootste en het gezelligste evenement voor liefhebbers van Engelse auto's, Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze!
British CARS and Lifestyle, British, Cars, Lifestyle, oldtimer, Engelse auto's
15942
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15942,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Rock Around The Jukebox

Keer terug in de tijd tijdens de Rock Around The Jukebox evenementen! Minstens twee keer in het jaren keren we terug naar naar de 50’s, 60’s en 70’s in het Autotron in Rosmalen.

Een bezoek aan Rock Around The Jukebox wordt als een tijdreis. Alles dat bij oma en opa in de huiskamer of keuken te vinden was, is die dag voor een aantrekkelijke prijs te koop. Maar ook voor de muziekliefhebbers van deze tijd is een bezoek aan het Autotron de moeite waard.

Herbeleef “The Golden Years of Rock ’n Roll”

De Jukebox

Zoals de naam al doet vermoeden staan de muziek van toen en de Jukebox deze zondag centraal. Maar ook liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je meer dan alleen de mooiste singeltje en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s niet.

Oldtimers

Ook tijdens Rock Around the Jukebox zullen er vele oldtimers te zien zijn! Prachtige wagens staan buiten te pronken op het terrein. U kunt uw eigen oldtimer meenemen of deze bijzondere modellen komen bekijken.

Livemuziek

Elk Rock Around the Jukebox evenement wordt bijgewoond door diverse bandjes en spectaculaire live optredens! Het programma meestal net voor het evenement bekend gemaakt, blijf daarom met regelmaat onze pagina bezoeken om up to date te blijven van het laatste nieuws of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Praktische informatie

Locatie: Autotron Rosmalen. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat het AUTOTRON op de borden aangegeven.

Meer informatie wordt binnekort bekend gemaakt.