Rock Around The Jukebox Experience

Keer terug in de tijd tijdens de Rock Around The Jukebox evenementen! Minstens twee keer per jaar keren we terug naar naar de 50’s, 60’s en 70’s in Autotron.

Een bezoek aan Rock Around The Jukebox wordt als een tijdreis. Alles dat bij oma en opa in de huiskamer of keuken te vinden was, is die dag voor een aantrekkelijke prijs te koop. Ook voor de muziekliefhebbers van deze tijd is een bezoek aan Autotron de moeite waard.

Herbeleef “The Golden Years of Rock ‘n Roll”

De Jukebox

Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox dit weekend centraal. Liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden marktkramen koop je meer dan alleen de mooiste singeltjes en langspeelplaten uit jaren ’50, ’60 en ’70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio’s niet.

Oldtimers

Tijdens Rock Around the Jukebox zullen er vele oldtimers te zien zijn! Prachtige wagens staan buiten te pronken op het terrein. U kunt uw eigen oldtimer meenemen of deze bijzondere modellen komen bekijken.

Livemuziek

Elk Rock Around the Jukebox evenement wordt bijgewoond door diverse bandjes en spectaculaire live optredens! Het programma wordt meestal net voor het evenement bekend gemaakt, blijf daarom met regelmaat onze pagina bezoeken om up-to-date te blijven van het laatste nieuws of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Praktische informatie

Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat AUTOTRON op de borden aangegeven.

Rock Around the Jukebox Experience vindt plaats op 12 & 13 oktober. Autotron is dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 15 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

A trip down Memory Lane!

Heeft u een abonnement op Memory lane Magazine? Houd je brievenbus dan goed in de gaten. In het magazine vindt u namelijk een kortingsbon waarmee u aan de kassa korting krijgt op de Rock Around the Jukebox Evenementen.