Moederdag zondag 14 mei 2017: Rock Around the Jukebox Open-Air Market bij Autotron Rosmalen

Rosmalen, maandag 17 februari -  De trouwe fans hebben de Rock Around the Jukebox Open-Air Market op zondag 14 mei 2017 zeker al in hun agenda staan. Dat is niet zo maar, want op het Evenemententerrein en in de Spykerhal van Autotron Rosmalen komen ook dit jaar op Moederdag de fans van 'The golden fifties, sixties en seventies' weer bij elkaar. Daar voelen zij zich dan weer helemaal in hun jonge jaren.  

Zoals de naam al doet vermoeden staan de muziek van toen en de Jukebox die zondag  centraal. Maar ook liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de  honderden marktkramen koop je niet alleen de mooiste singeltje en langspeelplaten uit  jaren '50, '60 en '70. Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radio's niet dit jaar op Moederdag.

Livemuziek 
Als vanzelfsprekend zijn de organisatoren ook dit jaar de livemuziek niet vergeten. Vanaf  
12.00 uur staan The Rocking Coasters (Rock & Roll Band), The Wanderers (50’s & 60’s classics) en Memphis Two (Rock’n Roll en Rockabilly) op het podium. Kortom, wil je je moeder eens op een originele manier verrassen, neem haar dan eens een keer mee naar Jukebox Open-Air en geniet zelf ook van al het mooie uit die fantastische tijd. 

Openingstijden en entree 
Rock Around The Jukebox Open-Air Market is op zondag 14 mei 2017 geopend van 10.00 tot 17.00 uur in Autotron Rosmalen. De entreeprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. 
Kijk voor meer informatie op: www.jukeboxfanaat.nl of  www.oldtimerbeurs.net.  

 

Binnenkort is hier weer een actie beschikbaar!
Rock Around the Jukebox Open-Air Market bij Autotron Rosmalen