Op twee wielen terug in de tijd

Rosmalen, 10 september 2014Het nieuwe jaar goed beginnen? Liefhebbers van oude motoren en (brom)fietsen omcirkelen zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 nu al in hun agenda. Dan vindt bij Autotron Rosmalen namelijk de Oldtimerbeurs Motoren, Bromfietsen en Fietsen plaats. De grootste Airbrushshow van Europa maakt het evenement nog specialer. 

Tijdens de beurs doet u een stapje terug in de tijd. Autotron Rosmalen staat in het tweede weekend van januari namelijk vol met allerlei soorten tweewielers. Daarnaast laat een groot aantal internationale kunstenaars zien wat ze in hun mars hebben tijdens de grootste Airbrushshow van Europa.

Divers aanbod
Vele motor- en (brom)fietsclubs zullen dit jaar weer aanwezig zijn om hun even mooie als dierbare bezittingen te tonen. Zij showen hun tweewielers maar al te graag aan u, maar er worden ook motoren en (brom)fietsen te koop aangeboden. Op de beursvloer zijn daarnaast vele stands te vinden met originele onderdelen en accessoires. 

Kinderen gratis
De beurs is op zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. 

Binnenkort is hier weer een actie beschikbaar!
Op twee wielen terug in de tijd