Oldtimers in de bloemetjes gezet bij Flowerdome Eelde

Rosmalen/Eelde, dinsdag 9 september 2014 - Flowerdome Eelde staat in het laatste weekeinde van november helemaal vol met vrachtwagens, (brandweer)auto's, motoren, (brom)fietsen en tractoren uit vroeger tijden. De leden van verschillende merkenclubs laten er op 29 en 30 november tijdens de Internationale Oldtimerbeurs vol trots hun mooiste voertuigen zien.

Tijdens de beurs in Flowerdome Eelde kunnen bezoekers genieten van alle soorten klassieke voertuigen op twee, drie en vier wielen. Naast de meest fraaie auto's zijn in Eelde ook oldtimer brandweerwagens, legervoertuigen en tractoren te zien. Daarnaast zijn de organisatoren er opnieuw in geslaagd om tientallen tweewielers naar de hallen van de bloemenveiling te halen. 

Perfecte staat
Bezoekers van de beurs kunnen kennis maken met de leden van de verschillende verenigingen. Zij vertellen graag over hun auto en de geschiedenis ervan. Bij de vele standhouders is van alles te koop om uw eigen voertuig in een perfecte staat te brengen en te houden.

Meer informatie en openingstijden
Op zaterdag 29 en zondag 30 november 2014 is Flowerdome Eelde (adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 en kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

Binnenkort is hier weer een actie beschikbaar!
Oldtimers in de bloemetjes gezet bij Flowerdome Eelde