Cadillac Fleetwood van Freddy Heineken op Oldtimerbeurs

Rosmalen, woensdag 24 juni 2015 De gepantserde Cadillac Fleetwood, waarin Freddy Heineken rondreed van zijn ontvoering in 1983 tot zijn dood in 2002, is op 22 en 23 augustus te zien tijdens de Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen. 

Ajo Fliervoet (68) is de nieuwe trotse eigenaar van de Cadillac. Hij heeft een bedrijf dat voertuigen levert aan de filmindustrie. Ajo zat al een paar jaar achter de auto van Heineken aan. Zijn geduld werd beloond en nu staat het ‘slagschip’ in zijn schuur in Ammerzoden. 

Gadgets

Na zijn ontvoering liet Heineken niks aan het toeval over. Hij trok tweehonderdduizend gulden uit om de auto te laten pantseren. Het glas is vuistdik en er zitten stalen vergrendelingspinnen in de portieren. Ajo vertelt: “We dachten dat er twee bierfusten achterin stonden, maar het bleken zuurstoftanks te zijn. Ook hebben we een sirene onder de motorkap gevonden. Er zitten een heleboel snufjes aan die we nog uit moeten vinden.”

Oldtimerbeurs

Wie de Heinekenauto met eigen ogen wil zien kan op 22 en 23 augustus terecht op de Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen. Daarna gaat de Cadillac Fleetwood de verhuur in. “Niet om mee te rijden, want dat mag niet meer. Het kenteken is vervallen. Maar er zijn altijd gebeurtenissen waarbij zo’n auto het goed doet.”

Meer informatie

De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt  € 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 15 jaar hebben, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang. 

Binnenkort is hier weer een actie beschikbaar!
Cadillac Fleetwood van Freddy Heineken op Oldtimerbeurs