Beleef 'The Swinging Sixties' nog een keer tijdens de Rock around the Jukebox Experience

Rock around the Jukebox Experience op 13 & 14 oktober 2018 bij Autotron Rosmalen

Even helemaal terug naar 'The Swinging Sixties'? Dat kan tijdens Rock around the Jukebox Experience, die dit jaar op zaterdag 13 en zondag 14 oktober in Autotron Rosmalen plaats vindt. Tijdens die twee dagen kun je weer even de jeugd van je ouders of grootouders beleven.

In een expositie zijn dit jaar vele herkenbare zaken te zien van het thema ‘The Swinging Sixties’. Daaronder de invasie van de Britse popmuziek, de typische mode uit die tijd en natuurlijk de originele Mini. In elk café was in die tijd wel een Jukebox te vinden, wie wil die tijd niet nog graag een paar uur beleven?

Tijdens het  tweede weekend van oktober kan dat. In Autotron vindt u dan een grote verzameling Jukeboxen in alle prijsklassen. Voor zowel op en top gerestaureerde machines, als ook voor onderdelen voor die Jukebox die u zelf opknapt is een bezoek aan deze beurs de moeite waard. Voor veel bezoekers van de Rock around the Jukebox Experience is dit de gelegenheid om hun singletjescollectie uit te breiden.

Live muziek en dansdemonstraties

Maar ook als u alleen maar muziekliefhebber bent loont een bezoek aan Autotron.
De organisatie heeft namelijk de volgende artiesten voor u gecontracteerd:
The Barnstompers, Blue Moon Trio, Them Lewis Boys. Zij zorgen voor een afwisselend muziek programma. Ook zorgen verschillende dansgroepen voor dansdemonstraties.
In Eventron zorgen The Crying Carlalas and DJ Miss Twist voor de gezellige muziek uit de tijd van ‘The Swinging Sixties’.
 

Toegang en openingstijden

Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018 is Rock Around the Jukebox Experience in Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 15,00 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
Kijk voor meer informatie op www.jukeboxfanaat.nl of  www.autotron.nl.

_________________________________________________________________________________

 

 

_________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Beeldmateriaal kunt u downloaden op www.oldtimerbeurs.net onder de rubriek Pers.

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie): Voor meer informatie over Autotron Oldtimerproducties kunt u contact opnemen met de organisatie, via 073-5233301 of info@oldtimerbeurs.net

Autotron Rosmalen ligt direct aan de A59, naast Vakantiepark Dierenbos en heeft zich met ruim twintig jaar ervaring ruimschoots bewezen als beurzen- en evenementenlocatie. De verscheidenheid aan zalen, sfeervolle ambiance, gastvrijheid en centrale ligging in een groene omgeving maken deze locatie uniek in Nederland. www.autotron.nl

Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. De mooiste tijd beleef je bij Libéma! www.libema.nl 

Binnenkort is hier weer een actie beschikbaar!
13 en 14 oktober 2018 Rock around the Jukebox Open Experience