Rosmalen 3 oktober: Het laatste weekend van november staat bij klassieker liefhebbers al jaren vast in de agenda. Dan is in Eelde de traditionele Oldtimerbeurs, maar vanaf dit jaar wel onder een nieuwe naam: 'Eelde Classics 2017'.

Tijdens Eelde Classics 2017 tonen de leden van verschillende merkenclubs en de andere standhouders hun pronkstukken aan het publiek. Twee-, drie-, vier- of nog meerwielers, het maakt niet uit wat voor voertuig het is, want alles dat zich vroeger op ons wegennet voortbewoog is in de hallen van het Flowerdome te zien op 25 en 26 november.

Enthousiasme en kennis
De leden van de verschillende clubs vertellen graag over hun voertuigen. Vol enthousiasme vertellen zij aan het publiek en collega's over de geschiedenis, de techniek en de details van hun klassieker. Daarmee hopen zij niet alleen uw belangstelling te wekken, maar strijden zij ook om prijzen en eervolle vermeldingen die aan de deelname aan Eelde Classics 2017 zijn te verdienen.

Bijzondere classics en meer
Tijdens deze beurs kunt u genieten van alle soorten klassieke voertuigen zoals de legendarische roze Chevrolet Caprice uit de TV serie Flodder, ook zijn twee bussen van het Nationaal Busmuseum te bewonderen. Naast auto’s en motoren zijn op Eelde Classsics 2017 ook oude brandweerwagens, vrachtwagens,legervoertuigen en tractoren te zien. Daarnaast zijn de organisatoren er opnieuw in geslaagd om tientallen al dan niet gemotoriseerde tweewielers van toen naar de hallen van de bloemenveiling te halen. Net als voorgaande jaren is ook dit jaar natuurlijk weer aan de hobbyisten gedacht. Zij vinden ook op Eelde Classics 2017 gereedschappen, onderdelen, documentatie en accessoires voor hun eigen klassieker. Voor wie het liever allemaal kleiner houdt of nog te jong is voor een echte klassieker zijn er ook dit jaar veel miniaturen te vinden in Eelde.

Meer informatie & openingstijden
Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 is Eelde Classics 2017 (adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren is gratis.

 

Persbericht foto's Eelde Classics  - 25 & 26 november 2017

 

_____________________________________________________________________________

Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie over Autotron Oldtimerproducties kunt u contact opnemen met de organisatie, via 073-5233301 of info@oldtimerbeurs.net. Aanvullend digitaal beeldmateriaal kunt u downloaden op www.oldtimerbeurs.net onder de rubriek Pers.

Autotron Rosmalen ligt direct aan de A59, naast Vakantiepark Dierenbos, en heeft zich met ruim twintig jaar ervaring ruimschoots bewezen als beurzen- en evenementenlocatie. De verscheidenheid aan zalen, sfeervolle ambiance, gastvrijheid en centrale ligging in een groene omgeving maken deze locatie uniek in Nederland. www.autotron.nl

Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. De mooiste tijd beleef je bij Libéma! www.libema.nl  

 

Binnenkort is hier weer een actie beschikbaar!