Inschrijfformulier deelnemers INTERNATIONALE MOTORAMA SHOW - Oldtimerbeurs
16428
page-template-default,page,page-id-16428,page-child,parent-pageid-14970,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Inschrijfformulier deelnemers INTERNATIONALE MOTORAMA SHOW

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 aanstaande zal bij Autotron Rosmalen MOTORAMA, dé hotrodshow plaatsvinden.

Het Expodome (de grote hal van Autotron) staat dit jaar helemaal in het teken van MOTORAMA, een schitterende hotrodshow, met hotrods die vanuit heel Europa naar Rosmalen komen.De Vide (de bovenverdieping van de grote hal) zal ingericht worden met auto’s en stands met alles wat gerelateerd is aan het Hotrod-gebeuren.

Namens Henry en Christa van Uden nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan MOTORAMA. Als u hieraan wil deelnemen graag het volledig ingevulde inschrijfformulier zo spoedig mogelijk retourneren zodat wij u tijdig alle benodigde informatie kunnen toesturen.

Op de locatie Dierenbos, grenzend aan Autotron, kunt u prima overnachten gedurende dit weekend. Op www.oldtimerproducties.nl staat rechts onderaan een button, door hier op te klikken, komt u uit bij de pagina met een aanbieding voor de bungalows op Dierenbos, tijdens dit weekend speciaal voor de deelnemers aan het MOTORAMA evenement.