British CARS & Lifestyle

11 en 12 september 2021

British CARS & Lifestyle is nooit hetzelfde!

British CARS & Lifestyle, niet alleen het grootste maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s, Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze! Al bijna 30 jaar British Best, maar met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten.

Al 30 jaar een begrip

Al bijna 30 jaar British Best, met ieder jaar weer nieuwe standhouders, andere auto’s en nieuwe producten. Diverse standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is. Met vele standhouders is British CARS & Lifestyle zonder twijfel de grootste beurs met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk.

Sfeer is het grote succes achter British Cars & Lifestyle

Bij aankomst begint de beleving, een doedelzakspeler verwelkomt jouw bezoekers op het parkeerterrein. Bezoekers herken je overigens aan een groene jas, geruite pet, vasthoudend aan tradities en de gehele Britse cultuur. En die wordt bij British CARS & Lifestyle breed uitgemeten. Of je nou aan het oriënteren bent op een mooie reis naar de UK, op zoek bent naar een uniek servies, de hele dag (landelijke) kleding wil shoppen of tussen de vele meubels door naar auto’s te kijken, het kan allemaal in Autotron tijdens British CARS & Lifestyle.

Exclusieve Engelse automerken

Daarnaast komen diverse Engelse merken komen bij British Cars en Lifestyle aan bod zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin, Bentley, gebroederlijk naast de Klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini.

Coronamaatregelen

Lees alles over de maatregelen die Autotron Oldtimerproducties treft om jouw bezoek op een veilige manier te laten verlopen.

Praktische informatie

11 en 12 september 2021
Geopend tussen 9.00 en 18.00 uur
Let op: Tickets enkel online verkrijgbaar.
Website: www.britishcarsandlifestyle.nl
Locatie: Autotron ‘s-Hertogenbosch
Adres: Graafsebaan 133, 5248 NL ‘s-Hertogenbosch