Tulpenrallye Proloog - Oldtimerbeurs
De Tulpenrallye, de oudste en grootste klassieke autorally van ons land, zal van start gaan op maandag 13 mei 2019 in Andorra, het betreft de 66e editie van dit prachtige rally. Op zaterdag 20 april komt de Tulpenrallye langs Autotron. Tot eind jaren 90 is de scrutineering voor de Tulpenrallye ook op Autotron geweest, dus weer terug van weg geweest. Er zullen ongeveer 170 auto’s komen voor deze keuring, en de klassementsproeven zullen aan elkaar gepraat worden door presentator en legende Bert van den Dool. Er zullen ook stands van verschillende sponsoren staan. Nu deze eerste editie geheel kosteloos om te komen kijken, horen, ruiken!
Tulpenrallye, proloog, scrutineering
16544
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16544,page-child,parent-pageid-13383,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 
20 april 2019

Tulpenrallye Proloog

Nu deze eerste editie geheel kosteloos om te komen kijken, horen, ruiken!

 

Meld je gratis aan om toegang te krijgen tot de Tulpenrallye proloog!

De Tulpenrallye, de oudste en grootste klassieke autorally van ons land, zal van start gaan op maandag 13 mei 2019 in Andorra, het betreft de 66e editie van dit prachtige rally. Op zaterdag 20 april komt de Tulpenrallye langs Autotron. Tot eind jaren 90 is de scrutineering voor de Tulpenrallye ook op Autotron geweest, dus weer terug van weg geweest.

Er zullen ongeveer 170 auto’s komen voor deze keuring, en de klassementsproeven zullen aan elkaar gepraat worden door presentator en legende Bert van den Dool. Er zullen ook stands van verschillende sponsoren staan. Nu deze eerste editie geheel kosteloos om te komen kijken, horen, ruiken!

Meer informatie

De toegang is gratis. Om binnen te komen moet je je wel eerst aanmelden!

Praktische informatie

De Tulpenrallye Proloog is open van 10-17 uur op 20 april.
Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat AUTOTRON op de borden aangegeven.