12 en 13 januari 2019

Oldtimerbeurs Motoren – Bromfietsen – Fietsen

Zeg in het buitenland dat je uit Nederland komt en iedereen denkt aan klompen en natuurlijk fietsen. Want als geen ander land ter wereld is ons land geschikt om te fietsen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat behalve motoren en brommers ook de fiets op 12 en 13 januari 2019 centraal staat tijdens de Oldtimerbeurs voor motoren, bromfietsen en fietsen.
Bestel online je tickets!
Wil je je aanmelden voor de Motorenbeurs?

Clubs

Net als in andere jaren maken de merkenclubs van vooral de motoren en de bromfietsen er in Eventron weer een prachtige show van. De harten van de liefhebbers zullen zeker wat sneller slaan bij al dat fraais uit hun jeugd. Oude herinneringen aan de eerste brommer die met een krantenwijk bij elkaar was verdiend leven weer op.

Onderdelen

Natuurlijk ontbreken ook in 2019 op de beursvloer de talloze kramen met koopjes niet. Daar vindt u alle onderdelen die nodig zijn om uw tweewieler weer in originele staat te brengen. Voor een schappelijke prijs vindt u daar misschien wel die koplamp of tankdop,die u al zo lang zoekt. Kortom, mis deze beurs niet.

Toegang en openingstijden

Op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 is de Oldtimerbeurs Motoren, Bromfietsen en Fietsen in Autotron geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
Krijg online €2,50 korting!