Eelde Classics - Oldtimerbeurs | Autotron Oldtimerproducties
Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 24 en zondag 25 november grotendeels te zien op 'Eelde Classics 2018'.
Eelde, classics, Eelde Classics, oldtimerbeurs, Flower Dome,
15822
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15822,page-child,parent-pageid-13383,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 
24 en 25 november 2018

Eelde Classics

een El Dorado voor oldtimerfans

Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 24 en zondag 25 november grotendeels te zien op ‘Eelde Classics 2018’. Voor de liefhebbers en verzamelaars van oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen, vrachtwagens, tractoren, bussen, koetsen, rijtuigen en brandweerwagens is het Flowerdome in Eelde die twee dagen dan ook een waar El Dorado.
Krijg €2,50 korting bij de kassa
Net als andere jaren, dingen ook dit jaar weer veel oldtimerclubs mee naar de prijs voor de mooiste stand. Voor hen is het een eer om hun club tijdens ‘Eelde Classics 2018’ aan u te presenteren. Naast de stands van de verschillende merkenclubs, zoals: Austin, Morris, Wolseley & Riley, Alfa Romeo, MG,  HAV, KJMV, VMC, DKW, Ford, Opel en nog diverse andere voertuigen waaronder vele antieke bussen vindt u op de beurs natuurlijk ook weer onderdelen, gereedschappen en documentatie over uw favoriete oldtimer.
ls uw portemonnee of garage niet groot genoeg is voor een echte oldtimer, dan is de kans dat er op ‘Eelde Classics 2018’ altijd nog wel een miniatuur van uw gading te vinden is. Maar gewoon rondkijken en genieten van al het moois dat de organisatie in samenwerking met de verschillende clubs en standhouders voor u naar het Flowerdome heeft gehaald kan natuurlijk ook.

Praktische informatie

zaterdag 24 en zondag 25 november 2018
adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde
geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs aan de kassa bedraagt € 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang.
Parkeren is gratis.