Agenda - Oldtimerbeurzen | Oldtimerproducties Rosmalen
Bekijk hier de voorlopige agenda, gedurende het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen georganiseerd door Oldtimerproducties.
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Agenda

Agenda Oldtimerproducties

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op het Autotron, maar soms ook in Expo Haarlemmermeer of in het Flowerdome Eelde. In onze agenda kunt u in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

Bestel online je tickets. Eenvoudig en snel.

Agenda

Klik op het evenement om meer informatie te verkrijgen over bijvoorbeeld het entertainment, de ticketprijzen en de deelnemers.

 • Eelde Classics

  Alle soorten voertuigen die ooit over onze nationale wegen reden, zijn op zaterdag 24 en zondag 25 november grotendeels te zien op 'Eelde Classics 2018'.

 • Oldtimerbeurs Motoren, fietsen en bromfietsen.

  Nederland staat natuurlijk bekend om de vele fietsers, tijdens de Oldtimerbeurs in januari nemen we een kijkje in het verleden van alles wat op twee wielen rijdt

 • The Flatlands Motorama 2019

  Kom naar Motorama 2019 en bekijk de gaafste Pick up trucks, vintage choppers en custom Vans dit evenement is samen met de airbursh show

Bekijk ook eens

Door het hele jaar heen werkt Oldtimerproducties Rosmalen samen met nog vele andere evenementen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of bekijk met regelmaat onze agenda om op de hoogte blijven van deze samenwerkingen.

 • British Cars & Lifestyle

  British CARS and Lifestyle, waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemens’ tussen de onderdelen.

 • Rock Around the Jukebox

  Herontdek de 60's, 70's en 80's tijdens dit swingende evenement op het Autotron.

 • The European Airbrush Show

  Op 6 & 7 April vind de airbursh show plaats bij Autotron. Kom kijken naar de mooiste airbrush kunstwerken op de geweldige show!

Aanmelden of inschrijven

Heeft u naar aanleiding van onze agenda misschien interesse gekregen om deel te nemen aan een van de Oldtimerbeurzen of andere evenementen. Neem dan contact met ons op of kijk op de deelname pagina.