Agenda - Oldtimerbeurzen | Oldtimerproducties Rosmalen
Bekijk hier de voorlopige agenda, gedurende het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen georganiseerd door Oldtimerproducties.
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Agenda

Agenda oldtimerbeurzen

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op Autotron! In onze agenda kun je in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

Bestel online je tickets!

TULPENRALLYE PROLOOG
20 april

 

De Tulpenrallye, de oudste en grootste klassieke autorally van ons land, zal van start gaan op maandag 13 mei 2019 in Andorra, het betreft de 66e editie van dit prachtige rally. Op zaterdag 20 april komt de Tulpenrallye langs Autotron. Tot eind jaren 90 is de scrutineering voor de Tulpenrallye ook op Autotron geweest, dus weer terug van weg geweest. Er zullen ongeveer 170 auto’s komen voor deze keuring, en de klassementsproeven zullen aan elkaar gepraat worden door presentator en legende Bert van den Dool. Er zullen ook stands van verschillende sponsoren staan. Nu deze eerste editie geheel kosteloos om te komen kijken, horen, ruiken!

 

Meer informatie

 

Toegang Tulpenrallye proloog

 

Facebook event

ROCK AROUND THE JUKEBOX
OPEN AIR-MARKET
12 Mei

 

Rock around the Jukebox Open – Air market is een groot eendaags 50s, 60s en 70s evenement dat je niet mag missen! Centraal staat het grote aantal jukeboxen. Daaromheen is werkelijk van alles uit die periode te zien maar vooral ook te koop bij meer dan 250 deelnemers. Verder zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken om bekeken te worden.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

ROCK AROUND THE JUKEBOX
EXPERIENCE
12 & 13 Oktober

 

Rock around the Jukebox Experience is een van ’s-werelds grootste evenementen waar de 50s, 60s en 70s kunnen worden beleefd. Je waant je even terug in de tijd met centraal op de beursvloer enkele honderden jukeboxen naast werkelijk van alles uit de 50s, 60s en 70s. En dat alles is niet alleen te zien, maar ook te koop.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

OLDTIMERBEURS AUTOMOBIELEN
9 & 10 november

 

Oldtimerbeurs Automobielen keert terug naar het Autotron op 9 en 10 november! Op het ruime complex van Autotron zijn tijdens het evenement vele klassieke automobielen te bezichtigen en te bewonderen.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

MOTORENBEURS
11 & 12 januari 2020

 

Op de Motorenbeurs gaan we terug de tijd in en kijken we naar alle oldtimers op twee wielen!

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

BRITISH CARS & LIFESTYLE
14 & 15 maart 2020

 

British CARS & Lifestyle is Nederlands grootste evenement voor liefhebbers van Engelse auto’s en Groot-Brittannië.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

OLDTIMERBEURS AUTOMOBIELEN
7 & 8 november 2020

 

Oldtimerbeurs keert terug naar het Autotron op 7 en 8 november! Op het ruime complex van Autotron zijn tijdens het evenement vele klassieke automobielen te bezichtigen en te bewonderen.

 

Meer informatie

 

Facebook event

Nieuwsbrief ontvangen?

Door het hele jaar heen vinden er oldtimerbeurzen plaats!  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons ook op: