Agenda - Oldtimerbeurzen | Oldtimerproducties Rosmalen
Bekijk hier de voorlopige agenda, gedurende het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen georganiseerd door Oldtimerproducties.
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Agenda

Agenda oldtimerbeurzen

Door het hele jaar zijn er diverse Oldtimerbeurzen op Autotron, maar soms ook in Expo Haarlemmermeer of in het Flowerdome Eelde. In onze agenda kun je in een oogopslag zien wanneer welk evenement plaatsvindt.

Bestel online je tickets!

OLDTIMERBEURS MOTOREN, FIETSEN EN BROMFIETSEN
12 & 13 januari

 

Nederland staat natuurlijk bekend om de vele fietsers, tijdens de Oldtimerbeurs in januari nemen we een kijkje in het verleden van alles wat op twee wielen rijdt.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

BRITISH CARS & LIFESTYLE
9 & 10 Maart

 

British CARS and Lifestyle, waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

THE FLATLANDS MOTORAMA & AIRBRUSH SHOW
6 & 7 April

 

Kom naar Motorama 2019 en bekijk de gaafste Pick up trucks, vintage choppers en custom Vans. Dit evenement is samen met de Airbrush show. Kom kijken naar de mooiste airbrush kunstwerken op de geweldige show!

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

ROCK AROUND THE JUKEBOX
OPEN AIR-MARKET
12 Mei

 

Rock around the Jukebox Open – Air market is een groot eendaags 50s, 60s en 70s evenement dat je niet mag missen! Centraal staat het grote aantal jukeboxen. Daaromheen is werkelijk van alles uit die periode te zien maar vooral ook te koop bij meer dan 250 deelnemers. Verder zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken om bekeken te worden.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

ROCK AROUND THE JUKEBOX
EXPERIENCE
12 & 13 Oktober

 

Rock around the Jukebox Experience is een van ’s-werelds grootste evenementen waar de 50s, 60s en 70s kunnen worden beleefd. Je waant je even terug in de tijd met centraal op de beursvloer enkele honderden jukeboxen naast werkelijk van alles uit de 50s, 60s en 70s. En dat alles is niet alleen te zien, maar ook te koop.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

OLDTIMERBEURS AUTOMOBIELEN
9 & 10 november

 

Oldtimerbeurs Automobielen keert terug naar het Autotron op 9 en 10 november! Op het ruime complex van Autotron zijn tijdens het evenement vele klassieke automobielen te bezichtigen en te bewonderen.

 

Meer informatie

 

Tickets

 

Facebook event

Nieuwsbrief ontvangen?

Door het hele jaar heen vinden er oldtimerbeurzen plaats!  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Bekijk ons ook op: