Tulpenrallye Proloog op Autotron groot succes - nieuws | Oldtimerbeurs
oldtimers, april 2019, auto, tulpenrallye, autotron
16727
post-template-default,single,single-post,postid-16727,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

De start van de Tulpenrallye: Tulpenrallye Proloog op 20 april

De start van de Tulpenrallye: Tulpenrallye Proloog op 20 april

De Tulpenrallye Proloog: terug van weg geweest! En wat een succes was het! Afgelopen zaterdag 20 april is het startschot van de Tulpenrallye gegeven. Op het Autotron terrein vond namelijk de Tulpenrallye Proloog plaats. Hier werden ruim 170 auto’s die meedoen aan de Tulpenrallye uitvoerig gekeurd. Tot eind jaren 90 is de scrutineering voor de Tulpenrallye ook op Autotron geweest en dit jaar weer voor het eerst terug van weg geweest.

Met het mooie weer, de prachtige auto’s en de verschillende klassementsproeven en stands was het een succesvolle dag! De oldtimers zijn nu allemaal klaar voor de Tulpenrallye die 13 mei van start gaat in Andorra en vervolgens 18 mei weer finishen in Valkenburg.