Land Speed Belgium ook aanwezig - nieuws | Oldtimerbeurs
flatlands, classic cars, autotron, april 2019, motorama, hot rod, airbrush
16650
post-template-default,single,single-post,postid-16650,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Land Speed Belgium ook aanwezig op The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow!

Land Speed Belgium ook aanwezig op The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow!

Op The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow staat Land Speed Belgium! Een groep mannen die, zoals zij het zelf noemen, verslaafd zijn aan Amerikaanse nostalgische automobielen! Zij zullen op The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow zullen zij aanwezig zijn en verschillende toffe dingen laten zien.

Dit mag je niet missen!

MEER INFORMATIE & OPENINGSTIJDEN

The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrush show is open van 10-17 uur op 6 en 7 april.
Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat het AUTOTRON op de borden aangegeven.