Palle Johansen's Cadillac - nieuws | Oldtimerbeurs
flatlands, classic cars, autotron, april 2019, motorama, hot rod, airbrush
16629
post-template-default,single,single-post,postid-16629,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Palle Johansen’s 1946 Cadillac op The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow

Palle Johansen’s 1946 Cadillac op The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrushshow

De geheel vernieuwde Palle Johansen 1947 Cadillac chopped, padded en topped cabriolet zal debuut maken op de Flatland Motorama Show in Rosmalen over 10 dagen! De auto werd zwaar beïnvloed door, en is een eerbetoon aan de 1942 Cadillac George Barris die werd gemaakt in het late deel van de jaren 1940. Aangepaste carrosseriewerkzaamheden, nieuwe aangepaste functies, waaronder al het nieuwe verfwerk voor Barris Style met toegevoegd bronspoeder voor extra glans, een geheel nieuw lederen interieur en op maat gemaakte bumperachterlichten.

Kom zelf kijken bij de Flatlands Motorama!

Schilderij van James Owens

MEER INFORMATIE & OPENINGSTIJDEN

The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrush show is open van 10-17 uur op 6 en 7 april.
Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat het AUTOTRON op de borden aangegeven.