Tulpenrallye 2019 - nieuws | Oldtimerbeurs
tulpenrallye, classic cars, autotron, april 2019
16624
post-template-default,single,single-post,postid-16624,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

De Tulpenrallye is weer terug van weggeweest!

De Tulpenrallye is weer terug van weggeweest!

Zaterdag 20 april keert de Tulpenrallye terug naar Autotron! 

De Tulpenrallye, de oudste en grootste klassieke autorallye van ons land, zal van start gaan op maandag 13 mei 2019 in Andorra, het betreft de 66e editie van deze prachtige rally. Op zaterdag 20 april komt de Tulpenrallye bij Autotron. Tot eind jaren 90 is de scrutineering voor de Tulpenrallye ook bij Autotron geweest, dus weer terug van weg geweest. Er zullen ongeveer 170 auto’s komen voor deze keuring, en de klassementsproeven zullen aan elkaar gepraat worden door presentator en legende Bert van den Dool. Er zullen ook stands van verschillende sponsoren staan. Nu deze eerste editie geheel kosteloos om te komen kijken, horen, ruiken!

Klik hier om je gratis aan te melden voor het evenement!

MEER INFORMATIE & OPENINGSTIJDEN

Tulpenrallye proloog is open van 10-17 uur op 9 en 10 maart.
Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat het AUTOTRON op de borden aangegeven.