Actie Dierenbos - nieuws | Oldtimerbeurs
flatlands, classic cars, autotron, april 2019, motorama, hot rod, airbrush, dierenbos, korting
16635
post-template-default,single,single-post,postid-16635,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Begin je beursdag uitgerust tijdens The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrush show!

Begin je beursdag uitgerust tijdens The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrush show!

Op 10 minuten rijden van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en op steenworp afstand van Autotron, is Vakantiepark Dierenbos te vinden. De bosrijke Brabantse omgeving van Vakantiepark Dierenbos biedt zowel ontspanning als gezelligheid. In en om het park vindt u diverse faciliteiten die zorgen dat u uitgerust op uw beursdag verschijnt.

In het weekend van 6 & 7 april krijg je 35% korting op je accommodatie!