Airbushartiesten uit heel Europa op de Airbrushshow op Autotron!
flatlands, classic cars, autotron, april 2019, motorama, hot rod, airbrush
16640
post-template-default,single,single-post,postid-16640,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Airbushartiesten uit heel Europa op de Airbrushshow op Autotron!

Airbushartiesten uit heel Europa op de Airbrushshow op Autotron!

Naast de Motorama biedt Autotron tegelijkertijd ook plaats aan meer dan zeventig Airbrushartiesten. Kunstenaars die zoals de naam het al zegt met verf en lucht de mooiste kunstwerken maken! Het “schilderen” met airbrush is eigenlijk met een mini spuitpistool verf vernevelen op diverse soorten ondergrond, van een klassiek canvas tot zachte vogelveren of broze struisvogeleieren. Het airbrush pistool werd oorspronkelijk door fotografen gebruikt om hun foto’s te corrigeren, fotografie evolueerde zo snel dat deze toepassing overbodig werd. Kom jij ook kijken naar zowel nationale als internationale artiesten?

Bekijk hier het programma!

MEER INFORMATIE & OPENINGSTIJDEN

The Flatlands Motorama Hot Rod & Airbrush show is open van 10-17 uur op 6 en 7 april.
Locatie: Autotron. In de omgeving van ‘s-Hertogenbosch staat het AUTOTRON op de borden aangegeven.