Expositie 90 jaar BMW Automobielen | Oldtimerbeurs 10 en 11 november
De gezamenlijke BMW clubs gaan samen met de importeur van het Beierse merk een prachtige expositie neerzetten van 90 jaar BMW automobielen. Lees hier meer.
BMW, BMW Automobielen, BMW clubs
15306
post-template-default,single,single-post,postid-15306,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Expositie 90 jaar BMW Automobielen

BNW

Expositie 90 jaar BMW Automobielen

De Oldtimerbeurs in november is dat jaar nog bijzonderder

Deze editie niet met de hotrods, maar een nieuwe expositie. De gezamenlijke BMW clubs gaan samen met de importeur van het Beierse merk een prachtige expositie neerzetten van 90 jaar BMW automobielen. Modellen van de eerste Dixi uit 1928 tot en met de huidige i8 zullen aan u gepresenteerd worden.

Daarnaast hebben onder andere de Opel-, VW Kever- en PT Cruiser club reeds toegezegd op de beurs aanwezig te zijn. Maar ook als u op zoek bent naar gereedschappen, onderdelen een miniatuur of vakliteratuur voor uw eigen oldtimer is een bezoek aan de beursvloer zeker de moeite waard. De kans is groot dat u daar vindt wat u al jaren zoekt.
Speciaal is de foto-expositie welke in de Pieckzaal te zien zal zijn. Mooie actiefoto’s van oude auto’s, maar ook van de mensen achter deze auto’s.